Compass
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Sprijin general  XML
Forum Index » Forum Romania
Author Message
admin_ro
Moderator

Joined: 21/08/2018 10:26:25
Messages: 1
Offline

În cadrul Forumului puteți discuta, schimba opinii și experiență cu alți utilizatori și experți din diferite țări.
Fără spam sau auto-promovare în forum.

Fără spam în forum, cu linkuri către alt site sau produs, sau să încercați să vă autopromovați site-ul web, de afaceri sau forumuri, etc. Acest lucru este o pierdere de timp. Contul dvs. poate fi interzis temporar sau permanent dacă ignorați în permanență această regulă (aceasta va fi lăsată la latitudinea echipei de moderare).

Nu publicați materiale care încalcă drepturile de autor.
Nu încărcați, atașați sau nu postați alt material cu drepturi de autor pe care nu sunteți autorizat să îl redistribuiți (sub rezerva condițiilor de licențiere ale articolului respectiv). Dacă aveți o întrebare despre permisiunea de a posta sau de a atașa un anumit element, vă rugăm să întrebați un moderator.

Nu postați postări ofensatoare, link-uri sau imagini.
Nu postați nimic ofensator, plin de ură, rasist, sexist, discriminatoriu, obscen, vulgar sau în încălcarea legilor locale sau internaționale.
Fiți respectuoși față de ceilalți utilizatori, moderatori și administratori.
Toate postările trebuie să fie profesionale și amabile. Aveți toate dreptul de a nu fi de acord cu ceilalți membri ai comunității și de a vă explica perspectiva.
Cu toate acestea, nu sunteți liberi să atacați, să degradați, să insultați sau altfel să-i depreciați pe ei sau calitatea acestei comunități.

Dacă încălcați o regulă, veți primi fie un avertisment, fie veți fi blocat. O interdicție asupra contului dvs. de utilizator poate fi fie temporară, fie permanentă.
 
Forum Index » Forum Romania
Go to: