Mejor-banco.com:n tukena ovat sen lukijat, ja kun avaat tilin käyttämällä jotakin linkkiämme, saatamme saada palkkion. Tämä ei vaikuta luokituksiimme, lisätietoja.
eToro on epäilemättä yksi suosituimmista sijoitusalustoista maailmanlaajuisesti, myös Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Tämä online-välittäjä aloitti toimintansa vuonna 2007 (RetailFX-brändin alla), ja se väittää, että sillä on 20 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää maailmanlaajuisesti – se on vähättelyä.

Mutta tietenkään sekään ei sano paljon, sillä niin suosittu kuin eToro onkin, sinun on tiedettävä, sopiiko se kaupankäyntiprofiiliisi (esim. etsitkö lyhyen vai pitkän aikavälin sijoituksia), haluatko tietää sen palkkiot ja onko se laillinen välittäjä (esim. minkä elimen sääntelemä?).

Jotta voit valita, onko tämä alusta hyvä vaihtoehto sinulle, teen yksityiskohtaisen analyysin ja kerron mielipiteeni eTorosta. Paljastan myös (kaikki) palkkiot, hyvät ja huonot puolet sekä asiat, jotka on otettava huomioon ennen tilin avaamista eTorossa.

Mitä löydät tältä sivulta?
Vastaa 5 kysymykseen selvittääksesi, onko eToro sinua varten.

eToro Hyödyt ja haitat

eToro yksityiskohtaisesti
Onko eToro turvallinen?
eToron maksut ja palkkiot
Omaisuuserät, joilla voit käydä kauppaa eTorolla
Miten eToro toimii?
Copy People ja CopyPortfolios ominaisuudet
Minimisijoitukset eTorolla
Miten eToro käsittelee veroja?
Lopullinen eToro Arvostelut
Vastaa 5 kysymykseen selvittääksesi, sopiiko eToro sinulle.

Jos haluat nähdä eToro-alustan toiminnassa, tutustu näihin eToro-videokatselmuksiin:

Lue lisää
Huomautus: eTorossa voit käydä kauppaa monilla pitkän aikavälin omaisuuserillä (esim. kryptovaluutat, osakkeet tai ETF:t) sekä lyhytaikaisilla omaisuuserillä CFD:iden kautta. CFD:t, joiden varat ovat monimutkaisempia ja joissa on suurempi riski menettää rahaa, koska ne mahdollistavat vipuvaikutuksen. 67 % piensijoittajista kärsii tappioita käydessään CFD-kaupankäyntiä eTorolla. Varmista, että ymmärrät nämä riskit ennen kuin sijoitat.

eToro Arvostelut: Yhteenveto

Jos et halua lukea koko eToro-arvosteluani, viesti on pitkä, annan sinulle tiivistelmän.

eToro on sijoitusalusta, jolla on mahdollista ostaa osakkeita ilman palkkioita (jos et käytä vipuvaikutusta), sillä on lompakko kryptovaluuttojen ostamista (ja siirtämistä) varten ja voit käydä kauppaa CFD-kaupoilla (mitä kauppiaat arvostavat).

Toisaalta he tarjoavat mielenkiintoisia työkaluja kaupankäynnin aloittelijoille, kuten CopyPortfolios ja Personas, joiden avulla voit “kopioida” muiden eToro-käyttäjien ja kumppaneiden sijoituksia. Neuvon sinua olemaan sijoittamatta mihinkään, mitä et ymmärrä.

eToron sosiaalisen sijoittamisen ominaisuudet

eToro Sosiaalinen sijoittaminen

Muista kuitenkin, että eToro on vain Yhdysvaltain dollarin nettialusta, joten aina kun talletat tai nostat varoja, ne on muunnettava Yhdysvaltain dollareiksi. Jos käytät muita valuuttoja, esimerkiksi Meksikon pesoja tai euroja, voit käyttää Vivid-, Wise- tai Revolut-tilejä paikallisessa valuutassasi (esimerkiksi pesoissa tai euroissa) ja toinen tili Yhdysvaltain dollareissa, jotta voit tehdä talletuksia ja kotiutuksia eToroon – näillä tileillä ei ole avaus- tai ylläpitomaksuja.

eToron hyvät ja huonot puolet
Katsotaanpa eToron tärkeimpiä hyviä ja huonoja puolia, jotta tiedät, mitä vahvuuksia heillä on ja missä he voivat parantaa, ja selitän, milloin eToroa kannattaa käyttää ja milloin kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

eToron tärkeimmät edut ovat:

Rahoituskustannukset eTorolla

eToron vipuvaikutuksen tasot

Omaisuuserien monipuolisuus: Pidän siitä, että eTorossa voit ostaa sekä todellisia murto-osakkeita että CFD:tä muihin omaisuuseriin (esim. indekseihin tai valuuttoihin). Tämä voi olla mielenkiintoista päivänsisäisille kauppaprofiileille tai sijoittajille, jotka etsivät keskipitkää tai pitkää aikaväliä.
Kryptovaluutat ja lompakot: Lisäksi on mahdollista ostaa (oikeita) kryptovaluuttoja ja hallinnoida niitä eToro-lompakon kautta (esim. siirtää ne omaan lompakkoon).
Kaupankäynti vivutuksella tai ilman: Toisin kuin joillakin online-kaupankäynnin välittäjillä, eTorossa voit käydä kauppaa vivutuksella tai ilman – valinta on sinun.
Monia markkinoita: Kuten näemme jäljempänä, eToro tarjoaa satoja omaisuuseriä, kuten osakkeita, CFD:tä ja kryptovaluuttoja, joilla voit käydä kauppaa.
Demo-tili: eTorossa on mahdollista käyttää virtuaalista (demo)tiliäsi ilmaiseksi nähdäksesi ja oppiaksesi, miten alusta toimii. Saat käyttöösi 100 000 dollaria virtuaalisia Yhdysvaltain dollareita, joilla voit harjoitella.
CopyPortfoliot ja Personat: eToro antaa sijoittajille mahdollisuuden “kopioida” muiden käyttäjien ja eToron kumppaneiden kaupankäyntistrategioita. Tämä on kaksiteräinen miekka, sillä menestys riippuu siitä, ketä kopioit, mutta se voi olla hyvä vaihtoehto “laiskoille”, kun on kyse sijoittamisesta.
Ja on otettava huomioon myös haittoja:

Dollaritili: Kaikki eToroon avatut tilit toimivat yksinomaan Yhdysvaltain dollareissa. Jos käytät muuta valuuttaa, sinun on otettava huomioon seuraavat seikat.

Categories: Kinder